El Culturitza’t és el cicle d’activitats culturals de Gironella, organitzat per l’Ajuntament de Gironella que engloba l’oferta cultural del municipi.

El Culturtiza’t neix l’any 2010 des de la regidoria de Cultura amb la voluntat d’apropar la cultura als gironellencs i berguedans. Amb el pas dels anys ha anat evolucionant i hi han passat grans músics del panorama català, però també joves promeses. Amb els més de 10 anys de trajectòria artistes com Manu Guix, Adrià Puntí, David Caravén, Judit Neddermann, Clara Peya, Roger Mas, Feliu Ventura, i Cris Juanico entre d’altres han format part de la programació.

Enguany, tot i la situació marcada per la Covid-19 i les restriccions en l’àmbit cultural marcades pel PROCICAT, a Gironella seguim apostant per la cultura, i per això presentem la programació dels propers mesos amb espectacles per a tots els públics, des de cinema infantil sense pares, una iniciativa del Consell d’Infants, fins a concerts de música clàssica, passant per obres de teatre, espectacles familiars i cinema català.

Des de la regidoria de Cultura fem una crida a tota la gent de Gironella, xics i grans a gaudir de l’extensa programació de primavera que teniu a les mans.